Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42952
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМаренич, Т. Г.-
dc.contributor.authorАмбросов, В. Я.-
dc.date.accessioned2023-11-30T13:46:33Z-
dc.date.available2023-11-30T13:46:33Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationМаренич Т. Г., Амбросов В. Я. Організаційно-економічні напрями збільшення виробництва м’яса. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, вип. 125 «Економічні науки». 2012. С. 10-19.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42952-
dc.description.abstractРозглядаються питання прискорення темпів виробництва м'яса у сільськогосподарських підприємствах за рахунок організаційно-економічних заходів та інтенсифікації ведучих галузей тваринництва.uk_UA
dc.description.abstractThe questions of acceleration of rates of production of meat are examined in agricultural enterprises due to organizational and economic measures and intensification of leading industries of stock-raising.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleОрганізаційно-економічні напрями збільшення виробництва м’ясаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 125: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_125_2012_3.pdf294.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.