Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42952
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Маренич, Т. Г. | - |
dc.contributor.author | Амбросов, В. Я. | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-30T13:46:33Z | - |
dc.date.available | 2023-11-30T13:46:33Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Маренич Т. Г., Амбросов В. Я. Організаційно-економічні напрями збільшення виробництва м’яса. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, вип. 125 «Економічні науки». 2012. С. 10-19. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42952 | - |
dc.description.abstract | Розглядаються питання прискорення темпів виробництва м'яса у сільськогосподарських підприємствах за рахунок організаційно-економічних заходів та інтенсифікації ведучих галузей тваринництва. | uk_UA |
dc.description.abstract | The questions of acceleration of rates of production of meat are examined in agricultural enterprises due to organizational and economic measures and intensification of leading industries of stock-raising. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХНТУСГ | uk_UA |
dc.title | Організаційно-економічні напрями збільшення виробництва м’яса | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 125: Економічні науки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_125_2012_3.pdf | 294.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.