Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42952
Title: | Організаційно-економічні напрями збільшення виробництва м’яса |
Authors: | Маренич, Т. Г. Амбросов, В. Я. |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Маренич Т. Г., Амбросов В. Я. Організаційно-економічні напрями збільшення виробництва м’яса. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, вип. 125 «Економічні науки». 2012. С. 10-19. |
Abstract: | Розглядаються питання прискорення темпів виробництва м'яса у сільськогосподарських підприємствах за рахунок організаційно-економічних заходів та інтенсифікації ведучих галузей тваринництва. The questions of acceleration of rates of production of meat are examined in agricultural enterprises due to organizational and economic measures and intensification of leading industries of stock-raising. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42952 |
Appears in Collections: | Випуск 125: Економічні науки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_125_2012_3.pdf | 294.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.