Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42679
Title: Технологія продуктів з лікарсько – технічної сировини
Authors: Погарська, В. В.
Погарський, О. С.
Юр'єва, О. О.
Лосєва, С. М.
Issue Date: 2022
Publisher: Х. : ФОРТ
Citation: Технологія продуктів з лікарсько – технічної сировини: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та мо лока для підприємств харчового бізнесу» СВО «магістр»; уклад.: В. В. Погарська, О. С. Погарський, О. О. Юр’єва, С. М. Лосєва. Х. : ФОРТ, 2022. 44 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42679
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_TPLTS_22.pdf1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.