Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42638
Назва: Фаховий колоквіум
Автори: Гринченко, Ольга Олексіївна
Фощан, Андрій Леонтійович
Дата публікації: 2021
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Фаховий колоквіум: методичні рекомендації та завдання для самостійної роботи з дисципліни для здобувачів третього (доктор філософії) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології»; уклад.: О. О. Гринченко, А. Л. Фощан; Державний біотехнологічний університет. Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії. Харків : РВВ ДБТУ, 2021. 18 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні рекомендації та завдання для самостійної роботи з дисципліни «Фаховий колоквіум» складено відповідно до програми навчальної дисципліни. Призначено для здобувачів третього (доктор філософії) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології», викладачів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42638
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MV_SR_ Fakhovyy kolokvium_21.pdf561.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.