Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42638
Назва: | Фаховий колоквіум |
Автори: | Гринченко, Ольга Олексіївна Фощан, Андрій Леонтійович |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Фаховий колоквіум: методичні рекомендації та завдання для самостійної роботи з дисципліни для здобувачів третього (доктор філософії) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології»; уклад.: О. О. Гринченко, А. Л. Фощан; Державний біотехнологічний університет. Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії. Харків : РВВ ДБТУ, 2021. 18 с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні рекомендації та завдання для самостійної роботи з дисципліни «Фаховий колоквіум» складено відповідно до програми навчальної дисципліни. Призначено для здобувачів третього (доктор філософії) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології», викладачів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42638 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_SR_ Fakhovyy kolokvium_21.pdf | 561.02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.