Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42638
Title: Фаховий колоквіум
Authors: Гринченко, Ольга Олексіївна
Фощан, Андрій Леонтійович
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Фаховий колоквіум: методичні рекомендації та завдання для самостійної роботи з дисципліни для здобувачів третього (доктор філософії) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології»; уклад.: О. О. Гринченко, А. Л. Фощан; Державний біотехнологічний університет. Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії. Харків : РВВ ДБТУ, 2021. 18 с.
Abstract: Методичні рекомендації та завдання для самостійної роботи з дисципліни «Фаховий колоквіум» складено відповідно до програми навчальної дисципліни. Призначено для здобувачів третього (доктор філософії) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології», викладачів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42638
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_SR_ Fakhovyy kolokvium_21.pdf561.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.