Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42579
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorБожидай, І. І.-
dc.contributor.authorРубан, Л. Р.-
dc.date.accessioned2023-11-22T07:38:34Z-
dc.date.available2023-11-22T07:38:34Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationРубан Л. Р. Основні аспекти кадрового діловодства на підприємстві. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Божидай І. І. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 175.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42579-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОсновні аспекти кадрового діловодства на підприємствіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_175-175.pdf154.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.