Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42550
Название: Удосконалення технології кондитерських виробів із використанням порошку виноградних кісточок
Авторы: Остапенко, К. О.
Хомченко, Є. М.
Научный руководитель: Самохвалова, О. В.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Остапенко К. О., Хомченко Є. М. Удосконалення технології кондитерських виробів із використанням порошку виноградних кісточок. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. О. В. Самохвалова. Харків: ДБТУ, 2023. С. 132.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42550
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_129.pdf110.55 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.