Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42548
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorОлійник, С. Г.-
dc.contributor.authorНедвіга, С. В.-
dc.contributor.authorЧорна, Ю. В.-
dc.date.accessioned2023-11-20T10:04:42Z-
dc.date.available2023-11-20T10:04:42Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationНедвіга С. В., Чорна Ю. В. Вплив борошна з бульб чуфи на якість батонів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. С. Г. Олійник. Харків: ДБТУ, 2023. С. 130.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42548-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВплив борошна з бульб чуфи на якість батонівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.typeBookuk_UA
dc.typeBook chapteruk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.