Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42544
Название: Обґрунтування технології кондитерської пасти з використанням керобу
Авторы: Лабазов, М. І.
Научный руководитель: Самохвалова, О. В.
Шидакова-Каменюка, О. Г.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Лабазов М. І. Обґрунтування технології кондитерської пасти з використанням керобу. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. О. В. Самохвалова, О. Г. Шидакова-Каменюка. Харків: ДБТУ, 2023. С. 127.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42544
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_124.pdf110.27 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.