Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42530
Название: Вплив плодоовочевих паст на структурно-механічні властивості рахат лукуму
Авторы: Бабаєв, С. О.
Научный руководитель: Самохвалова, О. В.
Касабова, К. Р.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Бабаєв С. О. Вплив плодоовочевих паст на структурно-механічні властивості рахат лукуму. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова. Харків: ДБТУ, 2023. С. 118-119.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42530
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_117.pdf220.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.