Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42529
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.advisorЦихановська, І. В.-
dc.contributor.authorАнтоненко, І. В.-
dc.date.accessioned2023-11-20T08:12:42Z-
dc.date.available2023-11-20T08:12:42Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationАнтоненко І. В. Використання нанодобавки на основі водорості ламінарії та подвійного оксиду заліза в технології житньо-пшеничного хліба. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. В. В. Євлаш, І. В. Цихановська. Харків: ДБТУ, 2023. С. 117.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42529-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВикористання нанодобавки на основі водорості ламінарії та подвійного оксиду заліза в технології житньо-пшеничного хлібаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.