Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42524
Title: Упровадження та сертифікація системи НАССР на підприємствах м’ясопереробної промисловості
Authors: Волошко, А. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Одарченко, Д. М.
Ковалевська, Н. С.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Волошко А. В. Упровадження та сертифікація системи НАССР на підприємствах м’ясопереробної промисловості. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Одарченко Д. М., Ковалевська Н. С. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 170.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42524
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_170.pdf709.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.