Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42521
Название: Дослідження проблем, які впливають на виявлення фальсифікованої харчової продукції
Авторы: Корнілова, А. С.
Научный руководитель: Рубанка, К. В.
Крижановський, С. Й.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Корнілова А. С. Дослідження проблем, які впливають на виявлення фальсифікованої харчової продукції. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. К. В. Рубанка, С. Й. Крижановський. Харків: ДБТУ, 2023. С. 113.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42521
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_112.pdf110.02 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.