Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42520
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorКарбівнича, Т. В.-
dc.contributor.authorБагінська, А. О.-
dc.date.accessioned2023-11-20T07:58:07Z-
dc.date.available2023-11-20T07:58:07Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationБагінська А. О. Товарознавча оцінка якості сметани, що реалізується в місті Харкові. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Карбівнича Т. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 169.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42520-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleТоварознавча оцінка якості сметани, що реалізується в місті Харковіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_169.pdf710.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.