Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42471
Название: Методологія наукових досліджень
Авторы: Радченко, Анна Едуардівна
Яранцева, Євгенія Олександрівна
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків : РВВ ДБТУ
Библиографическое описание: Методологія наукових досліджень: короткий конспект лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання; уклад.: А. Е. Радченко, Є. О. Яранцева. Харків : РВВ ДБТУ, 2022. 74 с.
Краткий осмотр (реферат): Програма дисципліни «Методологія наукових досліджень» спрямована на формування у студентів системного погляду у дослідженні та розв’язанні науково-дослідних проблем та задач харчової промисловості та галузі в цілому, навчанні та оволодінні алгоритмом самостійного проведення та вирішенні наукових і технічних задач галузі. Дисципліна є невід’ємною складовою частиною у підготовці фахівців високої кваліфікації, що розкриває систему знань, якими повинен оволодіти студент. Метою дисципліни є формування у студентів системного погляду, систематизація та закріплення теоретичних знань й практичних вмінь щодо побудови ефективного процесу вирішення наукової задачі, оволодіння методикою оцінки ефективності її вирішення планування експерименту й аналіз його результатів
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42471
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
KL_MetodND_22.pdf1.61 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.