Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42471
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРадченко, Анна Едуардівна-
dc.contributor.authorЯранцева, Євгенія Олександрівна-
dc.date.accessioned2023-11-17T20:52:29Z-
dc.date.available2023-11-17T20:52:29Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationМетодологія наукових досліджень: короткий конспект лекцій для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання; уклад.: А. Е. Радченко, Є. О. Яранцева. Харків : РВВ ДБТУ, 2022. 74 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42471-
dc.description.abstractПрограма дисципліни «Методологія наукових досліджень» спрямована на формування у студентів системного погляду у дослідженні та розв’язанні науково-дослідних проблем та задач харчової промисловості та галузі в цілому, навчанні та оволодінні алгоритмом самостійного проведення та вирішенні наукових і технічних задач галузі. Дисципліна є невід’ємною складовою частиною у підготовці фахівців високої кваліфікації, що розкриває систему знань, якими повинен оволодіти студент. Метою дисципліни є формування у студентів системного погляду, систематизація та закріплення теоретичних знань й практичних вмінь щодо побудови ефективного процесу вирішення наукової задачі, оволодіння методикою оцінки ефективності її вирішення планування експерименту й аналіз його результатівuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : РВВ ДБТУuk_UA
dc.titleМетодологія наукових дослідженьuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KL_MetodND_22.pdf1.61 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.