Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42416
Назва: Визначення впливу крохмалю Eugel FSM 85120 на функціонально-технологічні показники м'ясних емульсійних систем
Автори: Нестерова, К. Р.
Науковий керівник : Желєва, Т. С.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Нестерова К. Р. Визначення впливу крохмалю Eugel FSM 85120 на функціонально-технологічні показники м'ясних емульсійних систем. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. Т. С. Желєва. Харків: ДБТУ, 2023. С. 93.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42416
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_93.pdf111.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.