Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42415
Название: Отримання натурального харчового барвника з соку шовковиці чорної
Авторы: Мороз, А. О.
Научный руководитель: Шутюк, О. В.
Бут, С. А.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Мороз А. О. Отримання натурального харчового барвника з соку шовковиці чорної. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. О. В. Шутюк, С. А. Бут. Харків: ДБТУ, 2023. С. 92.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42415
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_92.pdf110.23 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.