Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42411
Назва: Використання бобових екстрактів у технології борошняних виробів піноподібної структури
Автори: Лохманчук, Ю. С.
Науковий керівник : Котузаки, О. М.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Лохманчук Ю. С. Використання бобових екстрактів у технології борошняних виробів піноподібної структури. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. О. М. Котузаки. Харків: ДБТУ, 2023. С. 89.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42411
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_89.pdf110.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.