Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42391
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСмокова, Л. М.-
dc.contributor.authorМілаш, Р. А.-
dc.date.accessioned2023-11-17T06:10:19Z-
dc.date.available2023-11-17T06:10:19Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМілаш Р. А. Особливості ресторанного господарства як галузі та сфери підприємницької діяльності. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. . Смокова Л. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 159.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42391-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОсобливості ресторанного господарства як галузі та сфери підприємницької діяльностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_159-159.pdf185.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.