Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42387
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЛевківська, Т. М.-
dc.contributor.advisorКрижановський, С. Й.-
dc.contributor.authorКороль, Р. І.-
dc.date.accessioned2023-11-16T13:16:53Z-
dc.date.available2023-11-16T13:16:53Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКороль Р. І. Використання плодів черемхи під час виробництва компотів асорті. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. Т. М. Левківська, С. й. Крижановський. Харків: ДБТУ, 2023. С. 84.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42387-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleВикористання плодів черемхи під час виробництва компотів асортіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.