Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42383
Title: Обґрунтування технології виробництва сухих сніданків та граноли
Authors: Дятленко, І. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Ковальова, В. П.
Ковальов, М. О.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Дятленко І. А. Обґрунтування технології виробництва сухих сніданків та граноли. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. В. П. Ковальова, М. О. Ковальов. Харків: ДБТУ, 2023. С. 80.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42383
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.