Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42373
Название: Сучасний стан ринку харчових барвників
Авторы: Бурлак, Н. В.
Научный руководитель: Дущак, О. В.
Бут, С. А.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Бурлак Н. В. Сучасний стан ринку харчових барвників. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. О. В. Дущак, С. А. Бут. Харків: ДБТУ, 2023. С. 76.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42373
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_76.pdf110.41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.