Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42367
Title: Improvement of low-calore chickpeas cake formulation for overweight people
Authors: Alferov, I. M.
metadata.dc.contributor.advisor: Aksonova, O. F.
Gubsky, S. M.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Alferov I. M. Improvement of low-calore chickpeas cake formulation for overweight people. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. O. F. Aksonova, S. M. Gubsky. Харків: ДБТУ, 2023. С. 74.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42367
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.