Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42360
Назва: Виготовлення напівфабрикатів з молодої картоплі
Автори: Черненко, В. Ю.
Науковий керівник : Писарєв, М. Г.
Бут, С. А.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Черненко В. Ю. Виготовлення напівфабрикатів з молодої картоплі. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. М. Г. Писарєв, С. А. Бут. Харків: ДБТУ, 2023. С. 67.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42360
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_67.pdf116.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.