Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42342
Назва: Щодо використання нетрадиційної сировина у хлібобулочних виробах зниженої вологості
Автори: Хардикова, М. О.
Науковий керівник : Болховітіна, О. І.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Хардикова М. О. Щодо використання нетрадиційної сировина у хлібобулочних виробах зниженої вологості. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. О. І. Болховітіна. Харків: ДБТУ, 2023. С. 61.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42342
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_61.pdf110.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.