Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42329
Назва: Методика математической оценки фазового состава стали
Інші назви: Методика математичної оцінки фазового складу сталі
Technique of mathematical estimation of the steel phase composition
Автори: Скобло, Т. С.
Белкин, Е. Л.
Романюк, С. П.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Скобло Т. С., Белкин Е. Л., Романюк С. П. Методика математической оценки фазового состава стали. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 146 « Ресурсозберігаючі технології, матеріали та обладнання у ремонтному виробництві». 2014. С. 8-24
Серія/номер: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 146
Короткий огляд (реферат): Разработана методика оценки фазового состава различных зон режущего инструмента с помощью математических методов, которая позволяет установить особенности исходных и формируемых в процессе эксплуатации структур ножей из инструментальной и нержавеющей сталей
Розроблено методику оцінки фазового складу різних зон ріжучого інструменту за допомогою математичних методів, яка дозволяє встановити особливості вихідних і формованих в процесі експлуатації структур ножів з інструментальної і нержавіючої сталей.
The estimation technique of the phase composition of various zones of the cutting tools using the mathematical methods is developed, which allows to determine the features of the initial knives’ structures and generated during the operation the knives’ structures made of tool steel and stainless steel
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42329
ISBN: 5-7987-0176 Х
Розташовується у зібраннях:Вип. 146: Ресурсозберігаючі технології, матеріали та обладнання у ремонтному виробництві

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Visnyk_146_2014_4.pdf254.56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.