Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42329
Title: | Методика математической оценки фазового состава стали |
Other Titles: | Методика математичної оцінки фазового складу сталі Technique of mathematical estimation of the steel phase composition |
Authors: | Скобло, Т. С. Белкин, Е. Л. Романюк, С. П. |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Скобло Т. С., Белкин Е. Л., Романюк С. П. Методика математической оценки фазового состава стали. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства. Вип. 146 « Ресурсозберігаючі технології, матеріали та обладнання у ремонтному виробництві». 2014. С. 8-24 |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 146 |
Abstract: | Разработана методика оценки фазового состава различных зон
режущего инструмента с помощью математических методов, которая
позволяет установить особенности исходных и формируемых в процессе
эксплуатации структур ножей из инструментальной и нержавеющей сталей Розроблено методику оцінки фазового складу різних зон ріжучого інструменту за допомогою математичних методів, яка дозволяє встановити особливості вихідних і формованих в процесі експлуатації структур ножів з інструментальної і нержавіючої сталей. The estimation technique of the phase composition of various zones of the cutting tools using the mathematical methods is developed, which allows to determine the features of the initial knives’ structures and generated during the operation the knives’ structures made of tool steel and stainless steel |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42329 |
ISBN: | 5-7987-0176 Х |
Appears in Collections: | Вип. 146: Ресурсозберігаючі технології, матеріали та обладнання у ремонтному виробництві |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Visnyk_146_2014_4.pdf | 254.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.