Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42323
Назва: Методологія обґрунтування технології термостабільних конфітюрів
Автори: Сурей, К. І.
Науковий керівник : Колеснікова, М. Б.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Сурей К. І. Методологія обґрунтування технології термостабільних конфітюрів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. М. Б. Колеснікова. Харків: ДБТУ, 2023. С. 57.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42323
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_57.pdf110.07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.