Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42320
Название: Використання порошку гарбуза для покращення нутрієнтного складу здобного печива
Авторы: Сливар, Д. П.
Научный руководитель: Шидакова-Каменюка, О. Г.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Сливар Д. П. Використання порошку гарбуза для покращення нутрієнтного складу здобного печива. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. О. Г. Шидакова-Каменюка. Харків: ДБТУ, 2023. С. 54.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42320
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_54.pdf110.35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.