Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42316
Назва: Перспективи використання каротиновмісної сировини регіонального походження в технології кондитерських виробів
Автори: Ромашкіна, Д. Д.
Шелушин, Д. І.
Науковий керівник : Шидакова-Каменюка, О. Г.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Ромашкіна Д. Д., Шелушин Д. І. Перспективи використання каротиновмісної сировини регіонального походження в технології кондитерських виробів. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. О. Г. Шидакова-Каменюка. Харків: ДБТУ, 2023. С. 50.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42316
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_50.pdf110.55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.