Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42309
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorМамай, О. І.-
dc.contributor.authorЯрцева, Т. А.-
dc.date.accessioned2023-11-15T08:22:31Z-
dc.date.available2023-11-15T08:22:31Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЯрцева Т. А. Дослідження впливу природи препаратів для деметалізації на якість і безпечність коньяків. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Мамай О. І. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 148.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42309-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження впливу природи препаратів для деметалізації на якість і безпечність коньяківuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_148.pdf729.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.