Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42287
Title: | Сучасні види пакування борошняних кондитерських виробів |
Authors: | Буряк, Л. П. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Попова, Т. М. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Буряк Л. П. Сучасні види пакування борошняних кондитерських виробів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Попова Т. М. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 126. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42287 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_126.pdf | 728.92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.