Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42285
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorЛосєва, С. М.-
dc.contributor.authorШвець, Р. С.-
dc.date.accessioned2023-11-15T07:37:00Z-
dc.date.available2023-11-15T07:37:00Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationШвець Р. С. Дослідження якості БАР антоціанових добавок-барвників у формі наноекстрактів із квітів Hibiscus sabdariffa. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Лосєва С. М. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 124.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42285-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження якості БАР антоціанових добавок-барвників у формі наноекстрактів із квітів Hibiscus sabdariffauk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_124.pdf726.45 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.