Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42279
Title: | Технологія дрібнодисперсних добавок із нуту з використанням процесів механолізу |
Authors: | Уваров, Д. Д. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Павлюк, Р. Ю. Котюк, Т. В. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Уваров Д. Д. Технологія дрібнодисперсних добавок із нуту з використанням процесів механолізу. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Котюк Т. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 121. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42279 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_121.pdf | 725.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.