Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42273
Title: Систематизація основних підходів до визначення поняття « економічна безпека підприємств а»
Authors: Кротенко, Т. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Гросул В. А.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кротенко Т. М. Систематизація основних підходів до визначення поняття « економічна безпека підприємств а» . Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Гросул В. А. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 150.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42273
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_150-150.pdf185.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.