Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42263
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.advisorЛосєва, С. М.-
dc.contributor.authorПятницький, І. О.-
dc.date.accessioned2023-11-15T07:18:14Z-
dc.date.available2023-11-15T07:18:14Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПятницький І. О. Дослідження якості кріодобавок із обліпихи у формі дрібнодисперсного замороженого пюре. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Лосєва С. М. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 114.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42263-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження якості кріодобавок із обліпихи у формі дрібнодисперсного замороженого пюреuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_114.pdf726.43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.