Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42263
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Павлюк, Р. Ю. | - |
dc.contributor.advisor | Лосєва, С. М. | - |
dc.contributor.author | Пятницький, І. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-15T07:18:14Z | - |
dc.date.available | 2023-11-15T07:18:14Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Пятницький І. О. Дослідження якості кріодобавок із обліпихи у формі дрібнодисперсного замороженого пюре. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Лосєва С. М. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 114. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42263 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Дослідження якості кріодобавок із обліпихи у формі дрібнодисперсного замороженого пюре | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_114.pdf | 726.43 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.