Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42255
Title: | Розробка інноваційної технології білкових закусок – хумусів із нуту |
Authors: | Малецька, І. О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Павлюк, Р. Ю. Котюк, Т. В. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Малецька І. О. Розробка інноваційної технології білкових закусок – хумусів із нуту. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Котюк Т. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 110. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42255 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_110.pdf | 726.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.