Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42233
Назва: Кваліфікаційна робота здобувачів ступеня вищої освіти магістр: настанови до виконання та захисту
Автори: Гринченко, Ольга Олексіївна
Колеснікова, Марина Борисівна
Чорна, Ніна Вікторівна
Гросул, Вікторія Анатоліївна
Круглова, Олена Анатоліївна
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Кваліфікаційна робота здобувачів ступеня вищої освіти магістр: настанови до виконання та захисту: навчально-методичний посібник для здобувачів другого 9магістерськоо) рівня вищої освіти спец. 181 "Харчові технології" ОПП "Харчові технології в ресторанній індустрії" денної та заочної форми навчання; уклад.: О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, Н. В. Чорна, В. А. Гросул, О. А. Круглова. Харків: ДБТУ, 2023. 156 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42233
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NMP_KR_MaHistr_181_23.pdf43.18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.