Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42233
Назва: | Кваліфікаційна робота здобувачів ступеня вищої освіти магістр: настанови до виконання та захисту |
Автори: | Гринченко, Ольга Олексіївна Колеснікова, Марина Борисівна Чорна, Ніна Вікторівна Гросул, Вікторія Анатоліївна Круглова, Олена Анатоліївна |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Кваліфікаційна робота здобувачів ступеня вищої освіти магістр: настанови до виконання та захисту: навчально-методичний посібник для здобувачів другого 9магістерськоо) рівня вищої освіти спец. 181 "Харчові технології" ОПП "Харчові технології в ресторанній індустрії" денної та заочної форми навчання; уклад.: О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, Н. В. Чорна, В. А. Гросул, О. А. Круглова. Харків: ДБТУ, 2023. 156 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42233 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NMP_KR_MaHistr_181_23.pdf | 43.18 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.