Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42233
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГринченко, Ольга Олексіївна-
dc.contributor.authorКолеснікова, Марина Борисівна-
dc.contributor.authorЧорна, Ніна Вікторівна-
dc.contributor.authorГросул, Вікторія Анатоліївна-
dc.contributor.authorКруглова, Олена Анатоліївна-
dc.date.accessioned2023-11-14T19:49:39Z-
dc.date.available2023-11-14T19:49:39Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКваліфікаційна робота здобувачів ступеня вищої освіти магістр: настанови до виконання та захисту: навчально-методичний посібник для здобувачів другого 9магістерськоо) рівня вищої освіти спец. 181 "Харчові технології" ОПП "Харчові технології в ресторанній індустрії" денної та заочної форми навчання; уклад.: О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, Н. В. Чорна, В. А. Гросул, О. А. Круглова. Харків: ДБТУ, 2023. 156 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42233-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleКваліфікаційна робота здобувачів ступеня вищої освіти магістр: настанови до виконання та захистуuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчально-методичні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NMP_KR_MaHistr_181_23.pdf43.18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.