Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42214
Title: Формування антикризової стратегії підприємства
Authors: Дмумбаєв Ахмет
metadata.dc.contributor.advisor: Шинкар, С. М.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дмумбаєв Ахмет Формування антикризової стратегії підприємства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Шинкар С. М. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 128.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42214
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_128-128.pdf185.78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.