Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42195
Title: Розроблення проєкту технології парфе на основі вершків зі зниженою жирністю
Authors: Новікова, А. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Омельченко, С. Б.
Лісніченко, О. О.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Новікова А. А. Розроблення проєкту технології парфе на основі вершків зі зниженою жирністю. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. С. Б. Омельченко, О. О. Лісніченко. Харків: ДБТУ, 2023. С. 42.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42195
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.