Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42195
Title: | Розроблення проєкту технології парфе на основі вершків зі зниженою жирністю |
Authors: | Новікова, А. А. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Омельченко, С. Б. Лісніченко, О. О. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Новікова А. А. Розроблення проєкту технології парфе на основі вершків зі зниженою жирністю. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. С. Б. Омельченко, О. О. Лісніченко. Харків: ДБТУ, 2023. С. 42. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42195 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_42.pdf | 110.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.