Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42165
Title: Розробка технології соусів-дресингів із нуту, перцю солодкого болгарського та прянощів
Authors: Григоров, В. М.
metadata.dc.contributor.advisor: Котюк, Т. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Григоров В. М. Розробка технології соусів-дресингів із нуту, перцю солодкого болгарського та прянощів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер. Котюк Т. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 93-94.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42165
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_93-94.pdf730.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.