Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42152
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Євлаш, В. В. | - |
dc.contributor.advisor | Аксьонова, О. Ф. | - |
dc.contributor.advisor | Мурликіна, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Семениста, О. Д. | - |
dc.contributor.author | Самойленко, Д. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-14T08:59:23Z | - |
dc.date.available | 2023-11-14T08:59:23Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Семениста О. Д., Самойленко Д. В. Перспективи використання оксиду графену під час коригування сольового складу природних вод. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2020 р.; наук. кер.: Євлаш В. В., Аксьонова О. Ф., Мурликіна Н. В. Харків: ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 81. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42152 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Перспективи використання оксиду графену під час коригування сольового складу природних вод | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2020_1_81.pdf | 723.3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.