Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42147
Название: Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів з картоплі
Авторы: Лошиць, Ю. І.
Писарєв, М. Г.
Научный руководитель: Крижановський, С. Й.
Дата публикации: 2023
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Лощиць Ю. І., Писарєв М. Г. Удосконалення технології виробництва напівфабрикатів з картоплі. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. С. Й. Крижановський. Харків: ДБТУ, 2023. С. 31.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42147
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_31.pdf110.21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.