Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42122
Title: Інновації в технології листового напівфабрикату
Authors: Думчіков, Д. Ю.
metadata.dc.contributor.advisor: Юрченко, С. Л.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Думчіков Д. Ю. Інновації в технології листвого напівфабрикату. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. С. Л. Юрченко. Харків: ДБТУ, 2023. С. 17.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42122
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.