Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42119
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorДорохович, В. В.-
dc.contributor.authorГрицевіч, М. Ю.-
dc.date.accessioned2023-11-13T10:32:40Z-
dc.date.available2023-11-13T10:32:40Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГрицевіч М. Ю. Особливості технології низькобілкового печива. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. В. В. Дорохович. Харків: ДБТУ, 2023. С. 15.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42119-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleОсобливості технології низькобілкового печиваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_15.pdf110.14 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.