Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42117
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГринченко, О. О.-
dc.contributor.authorГоловань, О. О.-
dc.date.accessioned2023-11-13T10:21:00Z-
dc.date.available2023-11-13T10:21:00Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГоловань О. О. Розроблення загальних процедур kitchen management з маркування кулінарної продукції, що реалізується в закладах ресторанної індустрії. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р.; наук. кер. О. О. Гринченко. Харків: ДБТУ, 2023. С. 13.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42117-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleРозроблення загальних процедур kitchen management з маркування кулінарної продукції, що реалізується в закладах ресторанної індустріїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.