Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42100
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorBeknazar, R.-
dc.contributor.authorKizatova, M.-
dc.date.accessioned2023-11-10T12:22:09Z-
dc.date.available2023-11-10T12:22:09Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationBehnazar R., Kizatova M. Tomatoes as a source of lycopene. Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 6.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42100-
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleTomatoes as a source of lycopeneuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених "Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovative technologies for the development of food production and the restaurant industry_2023_6.pdf72.79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.