Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/41942
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПиж, Н. С.-
dc.contributor.authorАгасієв К. Я. огли-
dc.date.accessioned2023-11-06T10:00:10Z-
dc.date.available2023-11-06T10:00:10Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationАгасієв К. Я. огли Інструментарій самооцінки менеджменту якості підприємств а. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Пиж Н. С. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 2. С. 109.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/41942-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleІнструментарій самооцінки менеджменту якості підприємств аuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_2_109-109.pdf155.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.